• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Keeperoutfit Anno 2018

30 maart 2018

keeperoutfit anno 2018


In deze blog gaan we verder in op de keeperkleding. We maken een onderscheid tussen keepershirts, keeperbroeken en keeperhandschoenen en behandelen trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Keepershirts

Je kent ze wel, de keepershirt met kussentjes of polstering bij de ellebogen. Elk merk heeft zulke keepershirts, welke voornamelijk worden gebruikt bij voetbal of handbal. Zowel Adidas, Erima, Masita, Hummel, Jako als KWD hebben keepershirts met elleboogpolstering. Vroeger hadden handbal keepershirts en voetbal keepershirts vaak standaard al een nummer 1 op de rug gedrukt staan. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en is de rug vrij om te bedrukken met wat jij wil. Je naam kan op je keepershirt, of een ander getal zoals 21 of 22.

Anno 2018 is de trend op keepershirts gebied, keepershirts met korte mouw. Wég elleboogpolstering, wég bescherming. Keepershirts met korte mouw zijn eigenlijk gewoon een sportshirt in een andere kleur dan de spelers. De stof van het keepershirt is ook van 100% polyester en er zit verder geen extra bescherming op of aan het keepershirt. Je ziet tegenwoordig veel prof keepers met keepershirts met korte mouw keepen. Daardoor heeft deze trend zich ook doorgezet naar de amateurs en willen veel keepers ook graag met korte mouw keepen.

Nog steeds zijn felle kleuren voetbal keepershirts nog populair bij keepers. Keepershirts in neonkleuren of in andere vrolijke frisse kleuren doen het altijd goed.

Uiteraard is wit niet echt een populaire kleur bij keepers in verband met het vies worden van de voetbal keepershirts. Toch verkopen sommige merken witte keepershirts, zoals Jako!

Keeperbroeken

Keeperbroeken hebben meestal polstering op de knieën en de heupen. In de zaal wordt meestal een lange keeperbroek aangedaan i.v.m. dat zo’n sportvloer niet lekker glijdt en de kans op brandwonden en schaafwonden met een korte voetbal of handbal keeperbroek vrij groot is.Tegenwoordig willen de keepers buiten graag een korte voetbal keeperbroek aan. Dit in combinatie met het hierboven genoemde keepershirt met korte mouwen. Keepersbroeken zijn meestal zwart maar toch zijn de broeken er ook in fluorkleuren of andere vrolijke kleuren. Deze keeperbroeken matchen bij het keepershirt in dezelfde vrolijke kleur of fluorkleur. De trend is nu dat prof keepers geen keeperbroek met bescherming meer dragen maar een gewoon sportbroekje als keeperbroek gebruiken. Ze gebruiken dan een gewoon sportbroekje, maar dan in een andere kleur dan de spelers. Vaak is het sportbroekje matchend bij het keepershirt qua kleur.

Keeperhandschoenen

In keeperhandschoenen is veel keus qua merk en qua kwaliteit. De meeste merken hebben een voordelige keeperhandschoen in hun collectie en ook een wedstrijd keeperhandschoen voor de meer professionele keeper. De voordeligere keeperhandschoenen zijn ideaal voor de jeugd. De keepertjes groeien er snel uit of raken nog wel eens een paar keeperhandschoenen kwijt, kortom, reden genoeg om er niet té veel geld aan uit te geven. Vooral de KWD keeperhandschoenen worden bij ons veel verkocht. De kwaliteit is geweldig goed, de prijs is nog beter! Veel klanten komen bij ons in de showroom om een paar keeperhandschoenen aan te schaffen. Ze kunnen ze even passen, voelen en testen en gaan altijd met een mooi paar keeperhandschoenen naar huis. Van ons eigen merk hebben we keeperhandschoenen met fingersave, zonder fingersave en full latex handschoenen.

Wij werken samen met de Gelderse Keeperschool van Edwin Susebeek. Samen met Edwin ontwikkelen we professionele keeperhandschoenen die geschikt zijn voor jeugd en volwassenen. We hebben al een handvol keeperhandschoenen met Edwin Susebeek ontwikkelt en de kwaliteit en details wordt beter en mooier. De laatste GKS handschoen is zwart/wit en een full latex glove.

Adidas heeft ook een uitgebreid assortiment keeperhandschoenen. Ze zitten vol leuke details, zoals een ritsje, zodat de fingersave er ook uit kan worden gehaald, reflecterende items en er zit vaak speciaal schoonmaakmiddel voor de keeperhandschoenen bij. Wij verkopen ook keeperhandschoenen van de merken Erima, Jako Sells en Stanno. Allemaal bekende merken op het gebied van goalkeeper gloves.De keeperhandschoenen zijn er in allerlei toffe designs en hippe kleurtjes. Kijk eens online bij onze keeperhandschoenen voor het gehele assortiment.