• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Mega Opruiming 2021

15 oktober 2021

De MEGA OPRUIMING komt er weer aan. In november hebben we een maand lang opruiming met kortingen tot wel 90%. Dit jaar doen we wederom een online MEGA OPRUIMING!

Scoor leuke sportieve outfits voor jezelf, je kind(eren) of je team! NU is de tijd om in te slaan. Sinterklaas en kerst zijn ook dichterbij dan je denkt. Hoe leuk is het om een sportief cadeau te geven, daar heb je echt wat aan! Denk bijvoorbeeld aan een hesje met LED lampjes voor hardlopen in de winter, of wanneer je met de hond wandelt. Bestel alvast een sleetje zodat je dit jaar niet weer misgrijpt als het begint te sneeuwen! Zorg voor goede thermokleding voor jezelf of je kids om deze aankomende gure winter goed door te komen.

De link naar de opruimingspagina vind je hier.

Er zijn ontelbare items in de uitverkoop. Denk bijvoorbeeld aan trainingspakken, trainingsbroeken, shirts, hesjes, thermokleding, tassen, sleetjes, truien, hoodies, kousen, keeperskleding, keeperhandschoenen, jassen, ballen, en nog veel meer. Veel mensen werken nog steeds thuis, hoe heerlijk is het om dan een trainingsbroek Vivo of Pronto te dragen. Of kruip lekker op de bank in een Yunta joggingpak.

De hele maand november is er MEGA OPRUIMING. Je kunt eenvoudig en rustig vanachter je computer of telefoon de aanbiedingen bekijken en in je winkelmandje plaatsen. Geen lange wachtrijen bij de kassa, bestel eenvoudig vanuit je luie stoel thuis! Je kunt kiezen voor afhalen of vanaf € 75 gratis thuis laten bezorgen!

Verenigingen kunnen tijdens de opruiming ook hun slag slaan! Denk bijvoorbeeld aan hesjes of ballen met kortingen tot 90%. Bestel voor je elftal sporttassen en laat het eventueel nadien bedrukken met het logo van een sponsor of van de club.

Kortom tijdens de opruiming is voor elk wat wils. Ga gauw naar de webshop van kwd.nl/opruiming