• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

MEGA OPRUIMINGSDAGEN 2016

9 december 2016

Op 19 en 26 november 2016 waren de mega opruimingsdagen. Op de 2 zaterdagen in november bestond het assortiment uit sportkleding en sportartikelen die waren afgeprijsd tot wel 90%. We blikken terug op de mega opruiming 2016.

De mega opruimingsdagen hebben plaatsgevonden aan de plakhorstweg 19a in Doetinchem. De opslaghal is omgetoverd tot een geschikte locatie voor de opruiming, zo is er gebruikt gemaakt van marktkramen en stellingen waarop de artikelen werden getoond. In de hal was er een route uitgestippeld zodat klanten alle producten goed konden bezichtigen.

Om iedereen op de hoogte te brengen van de mega opruiming is er een flyer ontworpen die gebruikt is in de communicatie. Op social media hebben wij 2 keer een Like en Deel actie geplaatst, deze Like en Deel actie leverde 420 keer likes op en is 508 keer gedeeld. Uiteindelijk is er 2 keer 30 euro shoptegoed gewonnen die te besteden was bij de mega opruiming.

Tijdens de opruimingsdagen stond er om 08.55 al een lange rij voor de ingang. In totaal hebben wij om en de nabij 6800 bezoekers mogen ontvangen. Bij de ingang hebben klanten een tas ontvangen die ze konden gebruiken tijdens het shoppen. Trainingspakken, tassen, ballen, sportbroekjes, keeperhandschoenen en coachjassen waren onder andere artikelen die in het assortiment zaten. Tijdens het shoppen waren er een 15 tal medewerkers van KWD aanwezig om klanten te helpen, vragen te beantwoorden en de artikelen af te rekenen. Bij een besteding van boven de 100 euro kreeg men een bon voor een gratis snack

Terugkijkend kunnen we zeggen dat de opruimingsdagen zeer geslaagd zijn. We kunnen stellen dat alles goed is verlopen. Vond jij de opruimingsdagen ook geslaagd? Of wil je graag je mening geven over KWD Sport? Beoordeel ons op trustpilot! Bedankt daarvoor! Graag tot volgend jaar!