• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Team trainingspakken

9 maart 2018

trainigspakken

Als sportteam of elftal draag je vaak een trainingspak. Tijdens de training, of alleen vóór de training als je het snel warm heb, maar ook vóór de wedstrijd of als je helaas op de bank zit. Kortom, een belangrijk item bij vele sporten: Het trainingspak!

Zoveel team trainingspakken

Alleen bij KWD al hebben we 136 verschillende trainingspakken. Alle bekende merken hebben trainingspakken in hun assortiment, denk aan Adidas, Masita, Jako en Hummel. Erima heeft team trainingspakken waarbij je de broek en het jack apart van elkaar kunt aanschaffen. Zo kun je een maat L trainingsjack nemen en een maat M trainingsbroek. Hartstikke handig! Adidas biedt trainingspakken aan met leuke moderne snufjes zoals reflecterende ritsen. Dit maakt het trainingspak wel iets duurder, maar wel wat luxer. De trainingspakken van KWD zijn vaak wat voordeliger, ze beginnen al bij een prijs van €17,00. De KWD trainingspakken hebben die extra snufjes niet, en zijn daarom een stuk voordeliger en zeer geschikt om voor teams aan te schaffen. Er wordt niet ingeleverd op de kwaliteit, de stoffen en ritsen zijn van uitstekende kwaliteit.

Vaak worden trainingspakken aangeschaft voor teams. Dan worden de trainingspakken bedrukt met clublogo, met nummers of een sponsorlogo. Bedrijven sponsoren graag sportverenigingen en teams met trainingspakken omdat dit een sportieve positieve manier van reclame-uiting is. Meestal wordt het sponsorlogo of de sponsornaam achterop het trainingspak gedrukt (op de rug). Zo is het logo goed zichtbaar voor anderen. Het clublogo wordt veelal op de borst geplaatst en soms kiezen de sponsoren nog voor nummers op het jack en broek van het trainingspak.

Team trainingspakken aanschaffen:

Wanneer teams of elftallen of clubs bij KWD langskomen om trainingspakken aan te schaffen, stellen we vaak de volgende vragen:

  • Voor wat voor een soort vereniging is het?>Een voetbalvereniging wil vaak een heel ander trainingspak dan een majorettevereniging
  • Wat voor een kleur moet het zijn? >Soms willen klanten bijvoorbeeld de kleur geel/rood, dan kun je heel gericht zoeken naar trainingspakken in die kleur
  • Dienen de trainingspakken bedrukt te worden?>Hier kunnen we aan de hand van het logo een hele gerichte prijs voor maken
  • Wat is het aantal trainingspakken? > Dit i.v.m. de korting die we kunnen geven en voor de prijs van het bedrukken.
  • Is het voor heren/dames/kids?> Dit vragen we i.v.m. de pasvorm, er bestaan ook speciale dames trainingspakken met een damespasvorm.

Wanneer je dus bij KWD langskomt met je team, is het handig om deze vragen vast een beetje voor te bereiden. Ook kun je natuurlijk alvast een kijkje nemen op kwd.nl.

Wij ontvangen jou en je team voor meer informatie over trainingspakken en alle mogelijkheden graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.30 of op zaterdag van 09.00-12.00 uur.