• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Teamtassen bij Groothandel KWD Sport

9 maart 2018

Teamtassen

Daar komt de teamtas weer aan

Elke week is het weer de vraag wie de kleding uit de teamtas gaat wassen? Of wordt het bij jullie centraal geregeld? Dan heb je geluk. Er zijn veel mensen die om de paar wekend stinkende kousen en sportbroekjes uit de teamtas van de vereniging moeten vissen! Deze teamtas is erg belangrijk om alle kleding compleet te houden en de tas kan ook worden gebruikt als perfecte sponsoruiting! De teamtas komt immers óveral!

Verenigingen hebben verschillende manieren waarop sportkleding in de teamtas moet worden gedaan, voorbeelden hiervan zijn:

Shirts en kousen moeten in 1 vuilniszak te worden gedaan en broeken in 1 vuilniszak. Deze zakken moeten in de teamtas worden gelaten.

Het is van belang dat teamtassen een stevige draagriem hebben, omdat ze vaak groot zijn, en ook zwaar! De ritssluiting van de teamtas moet degelijk zijn, zo’n tas wordt elke week open en dicht gedaan door verschillende personen. Alles moet snel uit of in de teamtas, dus een goede kwaliteit tas en rits is erg belangrijk.

Teamtassen met wieltjes

Tegenwoordig zijn er ook teamtassen met wieltjes. Dat maakt het meenemen van de teamtas wel wat aangenamer, je rolt hem als een trolley naar de auto. Er zijn teamtassen met wielen van verschillende merken bij KWD. We hebben teamtassen met wielen, genaamd trolley’s van het merk Jako, Erima en Masita.

Materiaal teamtassen

De meeste teamtassen zijn gemaakt van polyester 600D, dit betekent het volgende; De 600D teamtas moet gemaakt zijn van polyesterdraden met een gewicht van 600 g/9000 m. Polyester is een lichtgewicht materiaal en is zeer duurzaam. Daarom wordt materiaal polyester 600D meestal voor tassen en teamtassen gebruikt. Dit materiaal heeft weinig onderhoud nodig en kreukelt niet. Het materiaal krimpt niet en rekt ook niet uit. Polyester heeft nog een fijne eigenschap, het droogt snel, dat is wel ideaal als je teamtas op een natte vloer heeft gestaan.

Bedrukken van teamtassen

Sommige verenigingen bedrukken de teamtas met een logo van een sponsor of het logo van de vereniging. Voor een sponsor is dit een mooie manier van reclame uiting. De teamtas wordt naar alle uitwedstrijden en thuiswedstrijden meegenomen en is groot en prominent aanwezig. Een sponsorlogo kan dan ook mooi groot en duidelijk op de tas worden gedrukt. Ook worden spelerstassen vaak nog bedrukt met nummers, zodat het in één keer duidelijk is van wie welke tas is. Als ze allemaal in de gang bij elkaar staan, is het anders moeilijk te zien van wie welke sporttas is. Bedrukken is bij KWD ook mogelijk, vraag meer informatie over het bedrukken van teamtassen en sporttassen bij één van onze medewerkers op 0314 - 32 56 24.