• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Voetbal teamkleding

22 maart 2018

team kleding

Waar ben je naar op zoek?

Voetbal teamkleding, wat versta je daar onder? Heeft jouw team ook poloshirts? Heeft jouw voetbalteam ook presentatiepakken? Heeft jouw voetbalteam ook trainingskleding met opdruk?

Het ligt er maar net aan waar je speelt, bij welke vereniging, in welk team, wat voor een voetbal teamkleding je krijgt van de sponsor. De sponsor betaalt dus bepaalt welke voetbal teamkleding jij draagt. De sponsor zal zijn logo op de voetbal teamkleding willen zetten, bijvoorbeeld door het erop te borduren of te bedrukken.


Mogelijkheden in voetbal teamkleding

Meestal krijgen voetbalclubs of voetbalelftallen wedstrijdkleding en dat is het. Wanneer je in een hoger elftal komt, krijg je vaak nog een voetbaltas met opdruk en als je het nog beter voor elkaar hebt, krijg je van de sponsor nog presentatiepakken, poloshirts en wellicht trainingskleding met bedrukking van een sponsorlogo en eventueel het clublogo. Soms wordt jouw nummer of jouw naam nog op de voetbal teamkleding bedrukt, dat is helemaal gaaf natuurlijk!

Merken en prijzen voetbal teamkleding

Er is voetbal teamkleding van allerlei merken en in allerlei prijsklassen. We hebben meerdere goedkope merken voetbal teamkleding maar ook de duurdere merken! KWD, Masita en Hummel zijn de merken met vooral voordelige voetbal teamkleding. Kwalitatief níks op aan te merken. Er zitten wat minder luxe details op deze kleding om de prijzen laag te houden. Erima en Adidas zijn de merken die wat duurdere voetbal teamkleding in het assortiment hebben. Erima en Adidas hebben mooie luxe details, ritsen en verfraaiingen op hun voetbal teamkleding en op hun sporttassen. Jako zit er qua prijsklasse een beetje tussenin, Jako heeft wat duurdere sportkleding maar ook wat voordeligere voetbal teamkleding.

Kortom, bij KWD Sport ben je aan het goede adres voor voetbal teamkleding, wat dat ook moge zijn voor jouw team! Fraaie presentatiepakken met een geborduurd logo, goedkope voetbalshirts met opdruk, prijsgunstige trainingspakken met sponsorlogo, het kan állemaal!