• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Zaalvoetbal

18 mei 2018

zaalvoetbalZaalvoetbal is een zaalvariant van voetbal. Deze sport wordt ook wel futsal genoemd, afgeleid uit het Spaans. Zaalvoetbal wordt gespeeld in een sporthal en met een plofbal, dit is een bal die bijna niet stuitert. De speeltijd bedraagt 2 keer 25 minuten met twee teams die uit 5 spelers bestaan, inclusief de keeper. Het veld waar op gespeeld word is ongeveer 40m bij 20m, maar dit is per zaal verschillend.

Zaalvoetballen

Voor zaalvoetballen is er een goeie bal nodig, die bijna niet stuitert. Dit zorgt ervoor dat de bal bijna altijd aan de grond is. Dit is fijner voor de spelers, maar zorgt er ook voor dat het spel sneller verloopt. Ook is de bal kleiner dan een normale voetbal. Een veel gebruikte bal die wij verkopen is de Derbystar Zaalvoetbal Futsal Brillant, vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal. Er zit een speciale butyl plof binnenbal in, waardoor de bal bijna niet stuitert. Hierdoor is deze perfect te gebruiken voor competitie verband en trainingen. Ook hebben we een KWD indoor zaalvoetbal, namelijk de Dynamic. Deze is ideaal voor wedstrijden en trainingen en wat voordeliger dan de Derbystar. Ook Erima en Jako hebben zaalvoetballen in hun collectie. Ze zijn altijd in maat 4 en hebben verminderde stuitkracht.

Voor de jeugd hebben wij ook een zaalvoetbal, namelijk de KWD Zaalvoetbal Indoor Vilt. Deze bal is de perfecte zaalvoetbal omdat de stuitkracht door het vilt wordt gedempt en de voetbal dus niet alle kanten op stuitert. De jeugd is gewend om met een bal te voetballen die stuitert dus daarom wordt er veelal geen plofbal gebruikt, maar wel een zaalvoetbal met gedempte stuitkracht, zoals deze viltbal.

Zaalvoetbaldoelen

Wij verkopen ook doelen voor zaalvoetbal. Wij hebben vrijstaande doelen, maar ook vaste doelen. Deze kun je gemakkelijk in de grond plaatsen via grondkokers die in de grond zitten. Ook kun je bij ons terecht voor doelnetten voor zaalvoetbal die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en ook nog voordelig.

Zaalvoetbal Accessoires

In het assortiment hebben we ook zaalvoetbal accessoires; bijvoorbeeld afbakenschijven en overgooiers. Deze zaalvoetbal accessoires zijn zeer handig te gebruiken voor trainingen, je kunt met afbakenschijven verschillende soorten oefeningen mee voorbereiden. De hesjes kun je makkelijk gebruiken voor het partijtje die plaatsvindt tijdens trainingen.