• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

juli 2020

Customize je eigen jas, shirt, broek of trainingspak!

27 juli 2020

De mogelijkheden voor customized kleding zijn eindeloos! Denk aan een uniek trainingspak, toffe voetbalshirts, opmerkelijke bedrijfskleding, originele hardloopshirts, speciale jassen, bijzondere hesjes , exceptionele schoolshirts, aparte sportbroekjes en nog veel meer! Hoe gaaf is het om je eigen sportkleding, schoolkleding of bedrijfskleding te bedenken.

Redenen waarom jouw jonge atleet nieuwe sporten zou moeten proberen

24 juli 2020

Kinderen zijn dol op bewegen. Ze houden van springen en klimmen en tuimelen en, naarmate hun coördinatie verbetert, gooien en vangen.

Voor sommige kinderen voelt sporten als werken, dit kan komen door de druk van school of ouders. Je kind aanmoedigen om nieuwe sporten uit te proberen, kan een geweldige manier zijn om hem eraan te herinneren dat sporten maar om één ding draait ... FUN!

Redenen waarom iedereen een teamsport zou moeten doen

10 juli 2020

Sporten is goed voor je, je vermindert de kans op het ontstaan van hart- en vaatproblemen. Jouw lichaam blijft in shape en je hebt minder kans op overgewicht of een hoge bloeddruk. Naar de sportschool gaan is natuurlijk een goed idee. Maar waarom geen teamsport? Daar zitten namelijk veel voordelen aan, die zal ik hieronder toelichten.

Hoe voetbal is georganiseerd in de Verenigde Staten

10 juli 2020

Internationaal, Professioneel, Amateur, Studenten- en Jeugdvoetbal

Van boven tot onder in het voetbal in de VS zijn er tal van acroniemen voor de vele competities, divisies en goedgekeurde groepen. Hier is een opsomming die je zal helpen de organisatie en structuur van de sport binnen de Verenigde Staten beter te begrijpen.