• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

maart 2018

Scheidsrechterkleding

31 maart 2018

scheidsrechterkleding


Stel, je wilt graag scheidsrechter of arbiter worden, wat schaf je dan aan? In deze blog vertel ik meer over de scheidsrechterkleding en de scheidsrechter accessoires die in de markt zijn. Wat heb je écht nodig en wat is leuk om te hebben?

Keeperoutfit Anno 2018

30 maart 2018

keeperoutfit anno 2018


In deze blog gaan we verder in op de keeperkleding. We maken een onderscheid tussen keepershirts, keeperbroeken en keeperhandschoenen en behandelen trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Regenjacks tijdens het sporten

22 maart 2018

softshell

In deze blog wil ik je graag de verschillen uitleggen tussen verschillende soorten jassen / jacks die gebruikt worden om in te sporten. Nederland is een land waar het (helaas) veel regent. Daarom is een regenjas tijdens het sporten een hartstikke goed idee. Maar welke kies je nu?

Ik maak een onderscheid in de volgende sportjassen:

  • Softshell jacks
  • Regenjacks
  • Windbreakers

Voetbal teamkleding

22 maart 2018

team kleding

Waar ben je naar op zoek?

Voetbal teamkleding, wat versta je daar onder? Heeft jouw team ook poloshirts? Heeft jouw voetbalteam ook presentatiepakken? Heeft jouw voetbalteam ook trainingskleding met opdruk?

Het ligt er maar net aan waar je speelt, bij welke vereniging, in welk team, wat voor een voetbal teamkleding je krijgt van de sponsor. De sponsor betaalt dus bepaalt welke voetbal teamkleding jij draagt. De sponsor zal zijn logo op de voetbal teamkleding willen zetten, bijvoorbeeld door het erop te borduren of te bedrukken.

Team trainingspakken

9 maart 2018

trainigspakken

Als sportteam of elftal draag je vaak een trainingspak. Tijdens de training, of alleen vóór de training als je het snel warm heb, maar ook vóór de wedstrijd of als je helaas op de bank zit. Kortom, een belangrijk item bij vele sporten: Het trainingspak!

Teamtassen bij Groothandel KWD Sport

9 maart 2018

Teamtassen

Daar komt de teamtas weer aan

Elke week is het weer de vraag wie de kleding uit de teamtas gaat wassen? Of wordt het bij jullie centraal geregeld? Dan heb je geluk. Er zijn veel mensen die om de paar wekend stinkende kousen en sportbroekjes uit de teamtas van de vereniging moeten vissen! Deze teamtas is erg belangrijk om alle kleding compleet te houden en de tas kan ook worden gebruikt als perfecte sponsoruiting! De teamtas komt immers óveral!

Verenigingen hebben verschillende manieren waarop sportkleding in de teamtas moet worden gedaan, voorbeelden hiervan zijn: